Werken bij Orgaworld | Orgaworld NL
> Werken bij Orgaworld

Aan de slag voor een duurzame toekomst

Bij Orgaworld pakken we de zaken pragmatisch en voortvarend aan. Daardoor –en dankzij een unieke integrale aanpak- realiseren we jaar in jaar uit een gezonde groei. Zo heeft ons bedrijf zich inmiddels ontwikkeld tot een van de meest innovatieve, veelzijdige organisaties in de branche. We hebben je dan ook zeker wat te bieden. Tenminste, als je ertegenaan wilt, ondernemend bent en geen bezwaar hebt tegen een paar vuile handen…

Alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling

We zijn onderdeel van de Shanks Group, het grootste beursgenoteerde recyclingbedrijf van Europa. Toch hebben we, als zelfstandig opererende unit binnen Shanks, alle vrijheid om te doen waar we goed in zijn: het bedenken van ‘slimme’ oplossingen om organische reststromen beter te benutten, én het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van de daarvoor benodigde installaties. Dit doen we voor overheden en commerciële bedrijven, met ruim tachtig betrokken en gemotiveerde medewerkers in Europa, Canada en Amerika. Gezamenlijk werken we met korte lijnen in een open, informele cultuur, waarbij iedereen alle mogelijkheden krijgt om zich te ontplooien.

Een boeiende, dynamische werkomgeving vol uitdagingen

We zijn -in nauwe samenwerking met kennisinstellingen en opdrachtgevers- voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om organische reststromen nog efficiënter om te zetten naar waardevolle biobased producten (zoals voedzame landbouwkorrels, kunstmestvervangers, bomenstarters, molmmest en dergelijke). Door deze focus op innovatie en optimalisatie zitten we ‘bovenop de veranderingen in de maatschappij, aan de frontlinie van de milieuontwikkelingen’. Wanneer je bij ons aan de slag gaat, kom je dan ook werkelijk terecht in een wereld van dynamiek, techniek en vooruitgang!

Aan de slag bij Orgaworld of nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem dan contact op met Lisette van de Sande, HR Adviseur.

Wij hebben momenteel de volgende vacatures:

Functie profiel

Je hebt aantoonbare ervaring als Shovelmachinist, woonachtig in de buurt van Lelystad en op zoek naar een vaste plek in een klein hecht team. Met dit team van shovelmachinisten werken jullie aan de efficiente en veilige verwerking van al het binnenkomende materiaal op de vestiging. Ook het assisteren bij onderhoud en reparatie van de installaties en mobiele machines behoort tot je taken. 

Functie eisen

 • Aantoonbare ervaring als shovelmachinist;
 • VCA, Shovel- en Heftruck certificaat en BHV diploma zijn gewenst;
 • Technische kennis en achtergrond;
 • In het bezit van rijbewijs B;
 • Pro-actief, zelfstandig en een teamspeler
 • Bereid (incidenteel) te werken op zaterdag
 • Woonachtig binnen 30 kilometer van Lelystad en in bezit van eigen vervoer

Ons bedrijf

Orgaworld is een bedrijfsonderdeel van Monostreams, welke een divisie is van Renewi plc., een beursgenoteerd Engels bedrijf. Orgaworld Nederland is gespecialiseerd in de verwerking van organische reststromen en de opwekking van duurzame energie. Werken bij Orgaworld is werken binnen een jong team, in een zeer dynamische, afwisselende werkomgeving met focus op voortdurende optimalisatie van proces en techniek.

Onze productielocatie (ZAWl) in Lelystad verwerkt jaarlijks 110.000 ton organische reststromen tot compost . Samen met de locatiebeheerder en collega`s operators/shovelmachinisten zorg je voor deze verwerking.

Wij bieden

 • Een uitdagende zelfstandige baan in een boeiende werkomgeving;
 • Een jonge, dynamische en informele organisatie;
 • Salaris in overeenstemming met leeftijd en ervaring;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden in lijn met de CAO Beroepsgoederenvervoer.

Solliciteren?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Alfred Polinder, Locatiebeheerder (06-10922097) of Harald Koehorst, Manager Operations  (06-46240739). Jouw korte motivatie met CV kun je mailen naar Lisette van de Sande, HR Business Partner: l.vandesande@orgaworld.nl. Vragen over de procedure kun je ook aan haar stellen (06-31992448). Meer informatie over onze organisatie vind je op www.orgaworld.nl en www.renewi.nl. Orgaworld maakt onderdeel uit van de Renewi-groep.

 

 

Functie profiel

Heb je aantoonbare ervaring als Operator en ben woonachtig in de buurt van Lelystad, dan zijn we misschien wel naar jou op zoek! Je gaat als operator onder andere een machinale ontpakkingslijn bedienen en voert algemene onderhouds-en controle werkzaamheden uit.

Functie eisen

 • Aantoonbare ervaring als operator, bij voorkeur in bezit van een heftruck certificaat;
 • VCA en BHV diploma is gewenst;
 • Technische kennis en achtergrond;
 • In het bezit van rijbewijs B;
 • Pro-actief, niet bang om je handen vuil te maken, zelfstandig en een teamspeler
 • Flexibel inzetbaar en ook bereid te werken in het weekend (met name zaterdag) en soms feestdagen
 • Woonachtig binnen 30 kilometer van Lelystad en in bezit van eigen vervoer

Ons bedrijf

Orgaworld is een bedrijfsonderdeel van Monostreams, welke een divisie is van Renewi plc., een beursgenoteerd Engels bedrijf. Orgaworld Nederland is gespecialiseerd in de verwerking van organische reststromen en de opwekking van duurzame energie.

Werken bij Orgaworld is werken binnen een jong team, in een zeer dynamische, afwisselende werkomgeving met focus op voortdurende optimalisatie van proces en techniek.

De Orgaworld productielocatie Biocel verwerkt jaarlijks 95.000 ton organische reststromen tot oa compost en groene stroom . Een klein team van medewerkers is hier grotendeels voor verantwoordelijk. Samen met de locatiebeheerder, collega operators/shovelmachinisten en weegbrug medewerkers zorg je voor deze verwerking.

Wij bieden

 • Een uitdagende zelfstandige baan in een boeiende werkomgeving;
 • Een jonge, dynamische en informele organisatie;
 • Salaris in overeenstemming met leeftijd en ervaring;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden in lijn met de CAO Beroepsgoederenvervoer.

Solliciteren?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Herman Hofstede Lokatiebeheerder (06-29592138).

Jouw korte motivatie met CV kun je mailen naar Lisette van de Sande, HR Business Partner: l.vandesande@orgaworld.nl. Vragen over de procedure kun je ook aan haar stellen (06-31992448)

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.orgaworld.nl en www.renewi.nl

 

Orgaworld maakt onderdeel uit van de Renewi-groep.

Meer informatie

Heeft vragen of wilt informatie ontvangen, vul dan a.u.b. dit formulier in.  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Graag alle velden in vullen.

©2014 Orgaworld | disclaimer