Werken bij Orgaworld | Orgaworld NL
> Werken bij Orgaworld

Aan de slag voor een duurzame toekomst

Bij Orgaworld pakken we de zaken pragmatisch en voortvarend aan. Daardoor –en dankzij een unieke integrale aanpak- realiseren we jaar in jaar uit een gezonde groei. Zo heeft ons bedrijf zich inmiddels ontwikkeld tot een van de meest innovatieve, veelzijdige organisaties in de branche. We hebben je dan ook zeker wat te bieden. Tenminste, als je ertegenaan wilt, ondernemend bent en geen bezwaar hebt tegen een paar vuile handen…

Alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling

We zijn onderdeel van de Shanks Group, het grootste beursgenoteerde recyclingbedrijf van Europa. Toch hebben we, als zelfstandig opererende unit binnen Shanks, alle vrijheid om te doen waar we goed in zijn: het bedenken van ‘slimme’ oplossingen om organische reststromen beter te benutten, én het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van de daarvoor benodigde installaties. Dit doen we voor overheden en commerciële bedrijven, met ruim tachtig betrokken en gemotiveerde medewerkers in Europa, Canada en Amerika. Gezamenlijk werken we met korte lijnen in een open, informele cultuur, waarbij iedereen alle mogelijkheden krijgt om zich te ontplooien.

Een boeiende, dynamische werkomgeving vol uitdagingen

We zijn -in nauwe samenwerking met kennisinstellingen en opdrachtgevers- voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om organische reststromen nog efficiënter om te zetten naar waardevolle biobased producten (zoals voedzame landbouwkorrels, kunstmestvervangers, bomenstarters, molmmest en dergelijke). Door deze focus op innovatie en optimalisatie zitten we ‘bovenop de veranderingen in de maatschappij, aan de frontlinie van de milieuontwikkelingen’. Wanneer je bij ons aan de slag gaat, kom je dan ook werkelijk terecht in een wereld van dynamiek, techniek en vooruitgang!

Aan de slag bij Orgaworld of nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem dan contact op met Lisette van de Sande, HR Adviseur.

Wij hebben momenteel de volgende vacatures:

Functie profiel

Orgaworld is per direct op zoek naar een fulltime

Procestechnoloog (medior)

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij de meest vooruitstrevende verwerker van organisch afval? Dan is Orgaworld –onderdeel van marktleider Renewi, de juiste plek voor jou. 

Het Technical team, waarvan je deel uit maakt, is verantwoordelijk voor de technologische inbreng in projecten van Orgaworld. Er wordt voortdurend gewerkt aan het verhogen van de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van onze huidige technische installaties. Als Procestechnoloog draag je vanuit jouw expertise en kennis bij aan deze projecten. Hoofdtaken zijn het optimaliseren van onze operationele verwerkingsprocessen (compostering, vergisting, produktie electra en warmte, droogprocessen en waterzuivering). Jouw werk bestaat uit het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het maken procesontwerpen, het uitvoeren van kosten/baten analyses, het aansturen van derden voor verdere engineering en het coördineren van andere disciplines.

Naast het verbeteren van onze huidige processen is een belangrijke rol voor je weggelegd bij innovatie projecten. Deze voeren we uit in eigen beheer of samen met kennisinstellingen. Deze projecten nemen een belangrijke plaats in binnen de strategie van Orgaworld waardoor een eigen visie en benadering zeer op prijs wordt gesteld.

Tenslotte ondersteun je met je procestechnologische kennis onze commerciële en business development trajecten middels beoordelingen van nieuwe klanten en afvalstromen. Hiermee ben je een sparring-partner van Operations en bewaak je mede de continuïteit van onze installaties.

Voor deze functie is je standplaats ons hoofdkantoor in Amersfoort, maar je zult zeker zo veel te vinden zijn op onze produktie locaties. Jouw direct leidinggevende is de General Manager. Het technical team bestaat op dit moment uit 3 personen, je directe collega’s zijn een Mechanical en  een E&I Engineer. Daarnaast werk je samen met experts bij de verschillend bedrijfsonderdelen binnen de Renewi organisatie.

Gezien de grootte van het team en het specialisme zijn wij op zoek naar een allround procestechnoloog met als kerncompetenties: self-starter, ondernemend, zelfstandig, communicatief en hands-ons. Hij/zij moet niet te bang zijn zelf met de “laarzen in de modder” gegevens te verzamelen, oplossingen voor te bereiden en kansen te onderzoeken. Eigenaarschap nemen voor projecten is een cruciale eigenschap.

Wij bieden

Werken bij Orgaworld is werken in een dynamische werkomgeving met een focus op voortdurende optimalisatie van proces en techniek. Wij zijn een informele organisatie met een directe, open cultuur waarin zeker ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wij bieden veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid en bieden een marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, deels in lijn met de cao Beroepsgoederenvervoer. Een lease auto is onderdeel van dit pakket.
Solliciteren?
Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Klaas van den Berg, General Manager. Telefoonnummer: 088 9086110 

Vragen over de procedure kun je stellen aan Lisette van de Sande, HR Business Partner: telefoonnummer 06-31992448. Je CV en motivatie kun je sturen naar: l.vandesande@orgaworld.nl.  Meer informatie over onze organisatie vind je op www.orgaworld.nl en www.renewi.com

 

Functie eisen

Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding op het gebied van chemische- of (bio)procestechnologie, watertechnologie of procestechniek.
Werkervaring: 4-6 jaar.
Bij voorkeur ervaring in compostering en vergisting.
Je hebt goede contactuele en verbale vaardigheden en bent gericht op samenwerking.
Je bent flexibel, zelfstandig, leergierig, pro-actief en pragmatisch.
Je kunt goed schrijven en communiceren in het Nederlands en Engels.
In het bezit van een rijbewijs.

Ons bedrijf

Orgaworld Nederland maakt onderdeel uit van de divisie Monostreams van Renewi plc., een beursgenoteerd Engels bedrijf. Orgaworld is gespecialiseerd in de verwerking van organische reststromen en de opwekking van duurzame energie. Werken bij Orgaworld is werken binnen een betrokken klein team, in een dynamische, afwisselende werkomgeving met focus op voortdurende optimalisatie van proces en techniek.

Orgaworld ontwikkelt en exploiteert locaties voor organische reststromen. Daarbij ligt de focus op het verwerken van de reststromen in waardevolle eindproducten zoals energie, compost en brandstoffen. Op deze manier dragen wij bij aan een duurzame samenleving en de terugdringing van CO2 in de atmosfeer. In samenwerking met kennisinstellingen en derden is Orgaworld voortdurend op zoek naar nieuwe processen om reststromen om te zetten in biobased producten. Onze klanten zijn zowel gemeentelijke overheden als commerciële en industriële bedrijven.

 

Meer informatie

Heeft vragen of wilt informatie ontvangen, vul dan a.u.b. dit formulier in.  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Graag alle velden in vullen.

©2014 Orgaworld | disclaimer