Werken bij Orgaworld | Orgaworld NL
> Werken bij Orgaworld

Aan de slag voor een duurzame toekomst

Bij Orgaworld pakken we de zaken pragmatisch en voortvarend aan. Daardoor –en dankzij een unieke integrale aanpak- realiseren we jaar in jaar uit een gezonde groei. Zo heeft ons bedrijf zich inmiddels ontwikkeld tot een van de meest innovatieve, veelzijdige organisaties in de branche. We hebben je dan ook zeker wat te bieden. Tenminste, als je ertegenaan wilt, ondernemend bent en geen bezwaar hebt tegen een paar vuile handen…

Alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling

We zijn onderdeel van de Shanks Group, het grootste beursgenoteerde recyclingbedrijf van Europa. Toch hebben we, als zelfstandig opererende unit binnen Shanks, alle vrijheid om te doen waar we goed in zijn: het bedenken van ‘slimme’ oplossingen om organische reststromen beter te benutten, én het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van de daarvoor benodigde installaties. Dit doen we voor overheden en commerciële bedrijven, met ruim tachtig betrokken en gemotiveerde medewerkers in Europa, Canada en Amerika. Gezamenlijk werken we met korte lijnen in een open, informele cultuur, waarbij iedereen alle mogelijkheden krijgt om zich te ontplooien.

Een boeiende, dynamische werkomgeving vol uitdagingen

We zijn -in nauwe samenwerking met kennisinstellingen en opdrachtgevers- voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om organische reststromen nog efficiënter om te zetten naar waardevolle biobased producten (zoals voedzame landbouwkorrels, kunstmestvervangers, bomenstarters, molmmest en dergelijke). Door deze focus op innovatie en optimalisatie zitten we ‘bovenop de veranderingen in de maatschappij, aan de frontlinie van de milieuontwikkelingen’. Wanneer je bij ons aan de slag gaat, kom je dan ook werkelijk terecht in een wereld van dynamiek, techniek en vooruitgang!

Aan de slag bij Orgaworld of nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem dan contact op met Lisette van de Sande, HR Adviseur.

Wij hebben momenteel de volgende vacatures:

Functie profiel

De analist van Orgaworld Amsterdam verricht zelfstandig vijf ochtenden in de week kwalitatieve monsteranalyses die hij/zij zelf afneemt op de plant. Daarnaast behoren kalibratie van analyse apparatuur en het organiseren en structureren van de monsteranalyses tot de werkzaamheden. Hij/zij is verantwoordelijk voor het beheer van de monsters van diverse inputstromen en verzorgt het verzendklaar maken van monsters ten behoeve van analyse bij externe laboratoria. Ook is de analist verantwoordelijk voor de nodige lab bestellingen. Het spreekt voor zich dat de analist zijn/haar collega’s op de plant assisteert wanneer dat nodig is met administratieve taken of vracht innames. De leidinggevende van de analist is de Site Manager. Naast hem werken er nog 4 procesoperators en een parttime weegbrugoperator op de locatie.

Functie eisen

  • MLO (nat) chemie of andere relevante opleiding;
  • Kennis van vergisting of afvalwaterzuivering is een pre; 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; 
  • Woonachting in de directe omgeving van Amsterdam (max 30 min. reistijd).

Ons bedrijf

Orgaworld is een bedrijfsonderdeel van de divisie Monostreams, welke een divisie is van Renewi plc., een beursgenoteerd engels bedrijf. Orgaworld Nederland is gespecialiseerd in de verwerking van organische reststromen en de opwekking van duurzame energie. Werken bij Orgaworld is werken binnen een jong team, in een dynamische, afwisselende werkomgeving met focus op voortdurende optimalisatie van proces en techniek.

Onze productielocatie in Amsterdam (Westelijk Havengebied) vergist jaarlijks circa 125.000 ton organische reststromen en zuivert circa 350.000 m3 afvalwater. Hierbij wordt onder andere groene stroom en warmte geproduceerd.

Op dit moment wordt de functie ingevuld door een collega die in zijn vakgebied aan de slag wilde blijven na zijn vroegpensioen bij een ander bedrijf. Voor een dergelijke invulling staan wij zeker open. Ook zou is het bijvoorbeeld mogelijk de functie binnen schooltijden in te richten.

Wij bieden

  • Een uitdagende zelfstandige baan in een boeiende werkomgeving;
  • Een jonge, dynamische, informele en groeiende organisatie;
  • Salaris in overeenstemming met leeftijd en ervaring;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden in lijn met de CAO Beroepsgoederenvervoer.

Solliciteren?

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Henk Neve, plantmanager, 06-11309266. Jouw korte motivatie met CV, en vragen over de procedure, kun je mailen naar of stellen aan Lisette van de Sande, HR Business Partner: l.vandesande@orgaworld.nl, telefoonnummer 06-31992448. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.orgaworld.nl en www.renewi.com

Orgaworld maakt onderdeel uit van de Monostreams divisie van de Renewi-groep.

 

 

Meer informatie

Heeft vragen of wilt informatie ontvangen, vul dan a.u.b. dit formulier in.  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Graag alle velden in vullen.

©2014 Orgaworld | disclaimer