Van de bron | Orgaworld NL
> Van de bron

Vandebron

‘Goeie’ energie van Orgaworld: samen met Vandebron stroom van je eigen bedrijf

Shanks-bedrijf Orgaworld produceert al meer dan 15 jaar groene stroom uit organisch afval dat wordt ingezameld bij onze klanten zoals Unilever, Albert Heijn, Plus Supermarkten en soortgelijke bedrijven.

Nieuw is dat de groene stroom van Orgaworld sinds kort via een energieleverancier - Vandebron - geleverd wordt aan Nederlandse consumenten. Dat betekent dat ook jij deze groene stroom kan afnemen.  Dat is iets waar we als Shanks trots op zijn en perfect in ons beleid past. We willen jou als medewerker van Shanks Commercial Waste daarom de mogelijkheid bieden om over te stappen naar ‘goeie’ stroom van Orgaworld. Dat kan je doen door klant te worden bij Vandebron.

Vandebron kan een aantrekkelijk aanbod doen. Het belangrijkste onderscheid met andere energieleveranciers is dat je bij Vandebron zelf bepaalt wie je stroom levert en dus precies weet waar je stroom vandaan komt: Orgaworld. En: overstappen loont sowieso! Nog nooit eerder zijn in Nederland zoveel consumenten overgestapt als in 2016 (15%). Ondertussen hebben sinds januari al meer dan 2.000 consumenten en Orgaworld medewerkers via Vandebron de keuze gemaakt voor de groene stroom van Orgaworld.

Korting voor werknemers van Shanks Commercial Waste

Exclusief voor Shanks Commercial Waste medewerkers is er een welkomstkorting. Als je vóór 1 augustus 2016 overstapt via één van onderstaande links en de actiecode ORGAWORLD invult dan krijg je als werknemer € 75 of € 100 korting op je eerste energienota (afhankelijk van de contractduur en of je elektra en/of gas afneemt). Klik hier voor de actievoorwaarden.

Zo sluit je jezelf aan:

  1. Klik op een van de links hieronder
  2. Vul het formulier in
  3. Let op: vul de actiecode ORGAWORLD in om de korting ook daadwerkelijk te krijgen
  4. Vandebron regelt de rest!  

Ja, ik wil goeie energie van Orgaworld Lelystad

Ja, ik wil goeie energie van Orgaworld Amsterdam

 

Klant worden bij Vandebron is makkelijk. Na jouw aanmelding zorgt Vandebron dat alles geregeld wordt: van het overstappen en de klantenservice, tot aan de betrouwbare en duurzame levering van elektriciteit (en desgewenst gas) bij jou thuis. Shanks heeft daar geen rol in. 

Wat je verder moet weten?

Vandebron

Vandebron is een relatief nieuwe energieleverancier die zelf geen energie opwekt maar aan duurzame producenten zoals Orgaworld  een etalage biedt voor de verkoop van hun energie. Investeerders in het bedrijf zijn o.a. de Rabobank, de Triodos Bank en het Wereld Natuurfonds. Vandebron is in april 2014 gestart met het leveren van 100% duurzame energie. Jij kiest zelf jouw energiebron, een biologische aardappelboer in Flevoland, een windpark aan de kust, of in dit geval de bio-energie van Orgaworld. Inmiddels kopen al ruim 80.000 huishoudens hun energie rechtstreeks van de bron. Samen maken we Nederland een stuk duurzamer. Meer over Vandebron kun je lezen op www.vandebron.nl.

‘Goeie' energie? Hebben we het niet gewoon over groene stroom?

Bepaalde vormen van duurzame elektriciteit worden steeds vaker als 'sjoemelstroom' bestempeld. Dat betekent dat het vaak stroom is uit kolencentrales die vergroend wordt met uit het buitenland geïmporteerde (goedkope en vaak omstreden) certificaten zoals waterkracht. De Orgaworld elektriciteit van Vandebron is 100% afkomstig van de eigen Orgaworld locatie(s). Het groene gas (mocht je dit willen, het is niet verplicht) betreft CO2-gecompenseerd gas (Gold standard). Dit is overigens het geval bij vrijwel alle energieleveranciers omdat groen gas zeer schaars is en erg duur. Meer over 'sjoemelstroom' kun je lezen op http://www.kieskeurig.nl/c/sjoemelstroom.

Prijs-kwaliteitverhouding

Omdat wij je specifieke situatie niet kennen, raden we je daarom aan om goed te kijken welke leverancier voor jou de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Informeer je dan ook over het aanbod bij andere energieleveranciers en maak dan zelf een goede vergelijking op prijs op langere termijn en kwaliteit. Klik hier voor de actievoorwaarden. Voor enkele rekenvoorbeelden: zie deze pagina.

Heb je vragen?

Aarzel dan niet en neem contact op met het Vandebron ServiceTeam. We helpen je graag! Stel je vraag op 0880 444 555, bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur (vrijdag tot 17:00 uur). Voor specifieke zaken over Orgaworld kun je ook het contactformulier invoeren of mailen naar m.bovee@orgaworld.nl.

Meer informatie

Heeft vragen of wilt informatie ontvangen, vul dan a.u.b. dit formulier in.  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Graag alle velden in vullen.

©2014 Orgaworld | disclaimer