Meer over ons bedrijf | Orgaworld NL
> Meer over ons bedrijf

We zijn gek op techniek én nieuwe uitdagingen

Bij Orgaworld draait alles, maar dan ook álles om het realiseren van duurzame vooruitgang. Die bereiken we door gebruikmaking van veelal zelf ontwikkelde, ‘slimme’ technologieën en door constante verbetering van onze processen. Dit DNA loopt als een rode draad door de geschiedenis van ons bedrijf en vormt de basis voor ons succes én dat van onze opdrachtgevers. In nauwe samenwerking met hen ontwikkelen, creëren en beheren we nieuwe state-of-the-art installaties die uitzonderlijk goede (milieu)prestaties leveren.

Marktleider in de meestbelovende technologie

Onze organisatie ontwikkelt zich voortdurend en voorspoedig. Zo’n twintig jaar geleden begonnen we als klein recyclingbedrijf met een combinatie van composteren en vergisten, wat uniek was voor die tijd (pas tien jaar later volgde een concurrent met een eigen vergistingsinstallatie). Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationale organisatie met diverse geavanceerde, duurzaam opererende fabrieken op twee continenten. In deze fabrieken passen we, afhankelijk van de te bewerken organische reststromen, verschillende verwerkingstechnieken toe, waaronder (tunnel)compostering en (natte of droge) vergisting. Hiermee lopen we al vele jaren voorop, en zijn we marktleider in onze branche geworden.

De focus op duurzaamheid en betrouwbaarheid

Orgaworld is uiteraard volledig gecertificeerd, volgens de geldende kwaliteitssystemen. Maar dat zijn andere gerenommeerde recyclingbedrijven ook. Dus wat maakt ons nu anders? Dit…: we onderscheiden ons vooral van de concurrentie door een solide en pragmatische integrale aanpak (we ontwerpen, bouwen en beheren alle installaties zelf), een sterke focus op milieuprestaties (door constante innovatie) en een buitengewoon efficiënte werkwijze.

Meer informatie

Sterke partnerships

Wij werken ondermeer samen met...

©2014 Orgaworld | disclaimer