Werken bij Orgaworld | Orgaworld NL
> Werken bij Orgaworld

Aan de slag voor een duurzame toekomst

Bij Orgaworld pakken we de zaken pragmatisch en voortvarend aan. Daardoor –en dankzij een unieke integrale aanpak- realiseren we jaar in jaar uit een gezonde groei. Zo heeft ons bedrijf zich inmiddels ontwikkeld tot een van de meest innovatieve, veelzijdige organisaties in de branche. We hebben je dan ook zeker wat te bieden. Tenminste, als je ertegenaan wilt, ondernemend bent en geen bezwaar hebt tegen een paar vuile handen…

Alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling

We zijn onderdeel van de Shanks Group, het grootste beursgenoteerde recyclingbedrijf van Europa. Toch hebben we, als zelfstandig opererende unit binnen Shanks, alle vrijheid om te doen waar we goed in zijn: het bedenken van ‘slimme’ oplossingen om organische reststromen beter te benutten, én het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van de daarvoor benodigde installaties. Dit doen we voor overheden en commerciële bedrijven, met ruim tachtig betrokken en gemotiveerde medewerkers in Europa, Canada en Amerika. Gezamenlijk werken we met korte lijnen in een open, informele cultuur, waarbij iedereen alle mogelijkheden krijgt om zich te ontplooien.

Een boeiende, dynamische werkomgeving vol uitdagingen

We zijn -in nauwe samenwerking met kennisinstellingen en opdrachtgevers- voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om organische reststromen nog efficiënter om te zetten naar waardevolle biobased producten (zoals voedzame landbouwkorrels, kunstmestvervangers, bomenstarters, molmmest en dergelijke). Door deze focus op innovatie en optimalisatie zitten we ‘bovenop de veranderingen in de maatschappij, aan de frontlinie van de milieuontwikkelingen’. Wanneer je bij ons aan de slag gaat, kom je dan ook werkelijk terecht in een wereld van dynamiek, techniek en vooruitgang!

Aan de slag bij Orgaworld of nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem dan contact op met Lisette van de Sande, HR Adviseur.

Wij hebben momenteel de volgende vacatures:

Functie profiel

Je werkt landelijk vanuit diverse operationele vestigingen met het hoofdkantoor in Amersfoort

Als Manager Logistiek ben je eindverantwoordelijk voor alle logistieke activiteiten van de  Organische activiteiten binnen Renewi.  Met je teams geef je dagelijks invulling aan een efficiënte en klantgerichte inzameling van organische restmaterialen door geheel Nederland. Vanuit verschillende locaties heb/krijg  je de beschikking over ruim 60 bakwagens en trekker/trailer combinaties en werk je intensief samen met een gedreven groep chauffeurs en planners.

Wij zijn marktleider op het gebied van inzameling, processing én eindverwerking van organische restmaterialen. Van de inzameling van o.a. over-datum-product tot en met de productie en levering van groene energie en compost. Met een eigen Innovatie Centrum van Orgaworld in Lelystad zijn wij  leidend op het gebied van productontwikkeling.

Er gebeurt dus ontzettend veel en dat vraagt om serieus leiderschap. Iemand die sterk in haar / zijn schoenen staat en met een bewezen staat van dienst.

 

Als Manager Logistiek geef je inhoud aan het organische beleid van Renewi.

Hoe ga je dat doen?

Jouw bijdrage aan de resultaten zijn absoluut mede bepalend. Met een continue drive om logistieke processen en routes te optimaliseren en je team in topvorm te houden, maak je ten slotte het verschil. Als lid van het MT rapporteer je rechtstreeks aan de directeur. Je geeft direct leiding aan de Supervisors Logistiek en je geeft sturing aan de afdeling Planning, Order-Entry en Order-Processing. En uiteraard ben je  verantwoordelijk voor de organisatie van je vloot (onderhoud, investeringen, inhuur partners, etc.).

 

 • Je analyseert en optimaliseert de operationele performance;
 • Je schept kaders en stelt targets;
 • Je verbetert projectmatig de effectiviteit van de logistiek;
 • Je organiseert en meet het (preventief) onderhoud van het wagenpark;
 • Je enthousiasmeert en ontwikkelt je medewerkers;
 • Je zorgt voor een optimale samenwerking met alle stakeholders.

Functie eisen

 

Wat neem jij mee? 

 • Een stevig en opgewekt karakter;
 • Gevoel bij de business en passie voor duurzaamheid en ketenoptimalisatie;    
 • Vermogen om te kunnen onderscheiden in de markt;
 • Aanstekelijk enthousiasme waarmee je mensen in beweging krijgt;
 • Verbindend vermogen.

Daarnaast ben je:

 • HBO opgeleid;
 • Logistiek onderlegd op management level;
 • Strategisch in denken en praktisch in doen;
 • Scherp analytisch;
 • Communicatief sterk (Engels en Nederlands);
 • Gedreven en nieuwsgierig naar verbetering;
 • Mensgericht en voelt het coachen als eerste natuur.

Ons bedrijf

 

Wie zijn wij?

Wij zijn één van de leidende spelers in Nederland op het gebied van de verwerking van organische restmaterialen. Renewi heeft  verwerkingslocaties van organische afvalstoffen in Son, Amsterdam, Lelystad (2x), Drachten en Amersfoort. We richten ons naast inzameling en verwerking van swill en overdatum producten op compostering, anaerobe vergisting en afvalwaterzuiveringstechnologie, waarbij we de ingezamelde organische restmaterialen middels eigen installaties omzetten in zowel groene stroom, duurzame warmte als bodemverbeteraars. Deze organische meststoffen en compostproducten, gecombineerd met onze biologische bestrijdingsmiddelen, beperken het gebruik van kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen in de landbouw. Op ons innovatiecentrum in Lelystad ontwikkelen we daarnaast de technologie van morgen voor het creëren van waardevolle producten uit organisch afval.

Voor meer informatie: www.orgaworld.nl en www.renewi.com

 

Kun jij niet wachten om als Logistiek Manager aan de slag te gaan?

Bel dan voor meer informatie met Klaas van den Berg (Directeur) of Christel Jongh (Senior Recruiter),

bereikbaar via 040-7514000 of stuur een mail naar: christel.dejong@renewi.com en we bellen je terug!

 

We kijken uit naar je sollicitatie!

Doorgroei binnen Renewi vinden we belangrijk dus verschijnt deze vacature tegelijkertijd intern en extern. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

Naast doorgroei hechten we waarde aan gelijke kansen voor iedereen, dus nodigen ook graag kandidaten uit met een afstand tot de arbeidsmarkt om te reageren.

 

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dus niet op prijs gesteld en hierop wordt ook niet gereageerd.

Meer informatie

©2014 Orgaworld | disclaimer