Waar we goed in zijn | Orgaworld NL
> Waar we goed in zijn

We halen werkelijk álles uit organisch afval

Orgaworld is niet zomaar een verwerker van organische afvalstromen. Tenminste, dat zeggen de mensen die het kunnen weten… Volgens hen lopen we wereldwijd voorop in de sector, mede dankzij technieken en oplossingen die we zelf hebben ontwikkeld om afval uitzonderlijk efficiënt in zowel groene energie als unieke biobased producten om te zetten. Zo maken we inmiddels een fors aantal speciale, milieuvriendelijke producten die we onder de naam Orgapower op de markt brengen: voedzame landbouwkorrels, kunstmestvervangers, bomenstarters, molmmest en biostimulatoren en zelf biologische bestrijdingsmiddelen in combinatie met groencompost.

We ontwerpen en bouwen fabrieken op maat 

U wilt, net als wij, dat uw site uitzonderlijk goede (milieu)prestaties levert. Daarom bieden we u geen standaardoplossing zoals ‘gewone’ leveranciers dat doen, maar een taylor-made ontwerp van de ideale installatie voor uw specifieke locatie. Bij de realisatie daarvan, maken we gebruik van de nieuwste, veelal zelf ontwikkelde technologieën, naast oplossingen die hun waarde in de praktijk hebben bewezen. Zo krijgt u de door u gewenste hoogrenderende, duurzaam opererende site waarmee u de mogelijkheden ter plaatse optimaal kunt benutten.

We optimaliseren en innoveren er op los…

We ontwerpen en realiseren onze fabrieken en installaties niet alleen, maar exploiteren ze ook. Dit doen we omdat we er zo ‘alles uit kunnen halen wat er in zit’. Letterlijk en figuurlijk, want het zelf runnen van de door ons ontwikkelde en gebouwde installaties levert, naast betere (milieu)resultaten, vooral veel praktijkervaring, expertise, efficiënte processen en nieuwe ideeën op. Ook daarom worden we algemeen gezien als de meest innovatieve, productieve onderneming in de organische reststoffenverwerking. We onderscheiden ons zo bovendien van ‘gewone’ leveranciers: we leveren oplossingen die direct optimaal werken.

 

Meer informatie

Sterke partnerships

Wij werken ondermeer samen met...

©2014 Orgaworld | disclaimer